Wednesday, 4 January 2012

Jag har damm i ådrorna istället för blod

Jag börjar bli gammal. Riktigt gammal. Speciellt gammal är jag med tanke på att jag egentligen inte är gammal alls. Det har jag efter mormor, som är uråldrig för sin ålder tack vare en kombination av livslånga ätstörningar och alkoholmissbruk.
Tecken på min hysteriska ålderdom inkluderar:
1. Första numret i min speed dial-lista är till störningsjouren. Jag har nu ringt och klagat på mina grannar i snitt 2 ggr i månaden i något år. Jag hatar dom mer än livet självt.
2. Jag testade att se hur många artister jag kände igen när MTV spelade lite musik. Jag kände igen noll av sju artister/band och tyckte alla damerna var för lättklädda och alla i banden var för unga.
3. Jag tycker genuint illa om oskyldiga ungdomar jag ser på gatorna och på TV. Alla pratar högt och tydligt om saker i hoppet att någon omkring dom skall röka höra vad dom säger och springa fram och skrika "åh, låt mig basera en film på ditt liv! Aldrig har jag hört sådan briljant kvickhet vad gäller one-liners, det är du som vi väntat på att fylla hålet som Oscar Wilde lämnat, ta lite pengar och ära, snälla gå till historien, vi behöver dig!" Dessutom kan dom röka, dricka, knulla och äta vad dom vill utan att dom kräks på jobbet dagen därpå.
4. Jag ligger vaken och gör listor. Den här listan har jag formulerat under fyra-fem nätter den sista veckan.
5. Jag använder lapp när jag handlar.
6. Alla mina kompisar luktar kiss.
7. Efter att jag kollat på banden som spelat på MTV kollade jag på "16 and Pregnant" och "Teen Mom" och blev skitglad över hur ledsna alla ungdomarna var eftersom jag gatar ungdomar. När tajta tonårstjejer skriker om saker bredvid mig nu tänker jag "Ja du, du kan ju skratta nu, men vi får se hur mycket du skrattar när du sitter där ensam och tjock med en unge du inte kan älska på riktigt och måste ha våldsamt analsex med killar för att kunna få en dejt i hoppet att få en pappa till ditt barn. Jaaadu, skrik lite mer självbelåtet om din fantastiska kille som du älskar, det gör det bara ljuvare att tänka på ögonblicket när ni hatar varandra och du har könssjukdomar efter hans krogragg. Du tror du är speciell men det är du inte."
8. Jag har ingen som helst tanke på att skaffa en mobil som kan göra annat än att ringa eller skicka SMS och jag ogillar att det finns saker som skall ersätta böcker.
Detta är naturligtvis mest avundsjuka att jag inte är ung och snygg längre och att någon annans liv fortfarande är ett spännande äventyr medans mitt är förutsägbart i bästa fall.

Igår kollade jag på Dolemite. Jag blev så glad av att se den att jag önskar att min partner gått med på att döpa sonen efter huvudkaraktären. Vi kom överens om att döpa om sonen om han blir rasist innan han fyller elva.

No comments:

Post a Comment

Jag blir så glad när ni kommenterar. Jag älskar uppmärksamheten och suger upp den som en tvättsvamp.