Sunday, 1 July 2012

Morgonstund

Tack till Åsiktsregistret och hennes utmärkta förslag att blogga lite mer om vad jag gör hela dagarna. Förslaget hade ju varit bättre om jag vore en roligare människa, men det är ju mitt fel mer än någon annans. Så, idag har jag:
  1. Vaknat till barngnäll kl 07,45. Jag har en niomånaders son som min man tar om morgnarna så jag får sova ut. Han är ganska gammal så han får ändå ont i ryggen om han ligger och jäser för länge i sängen, så lika bra att jag tar sovpasset. 
  2. Tog en kopp kaffe och lade mig i sängen och läste lite ur "Salvekvick och Kvacksalveri" som jag lånat på biblioteket för att ha lite ilskelektyr. Jag blir så arg av att konfronteras med saker att jag föredrar att vara uppsåtligen okunnig, men av någon anledning bestämde jag mig för att smälla mig själv i ansiktet med alternativmedicinens bräda. Annars brukar jag som sagt föredra att bara strunta i skiten och låtsas som att allt är bra och att mänskligheten gör jättebra ifrån sig (det är därför jag slutat titta på nyheterna och läsa tidningen).
  3. Smorde in fötterna med gratisprover från Body Shop och virade in dom i plastpåsar. Lite vardagslyx.
  4. Funderade lite på varför amerikaner är så glada i att omskära pojkar och varför inte resten av världen är argare. Försöker hitta på klatchigt resonemang angående detta för eventuell framtida blogg. Kommer inte på klatchigt resonemang. 
  5. Tog en till kopp kaffe och satte på en Andy Bey-skiva
  6. Drack lite mer kaffe. 
  7. Tröttnade på Andy Bey och satte på soundtracket till Black Caesar. Kollade mejlen. Fick se kommentar från Åsiktsregistret. Funderade över vad jag gjort hittills. Funderar på vad jag gjort med mitt liv. Ångrar bortkastade möjligheter. Funderar på vad gamla pojkvänner gör nu. Funderar på om jag någonsin kommer att kunna hämnas tidigare oförrätter. Smider planer.
  8. Klockan är nu 08,50. Jag dricker lite mer kaffe.
Actionspäckad dramatik från morgon till kväll, mina damer. 

No comments:

Post a Comment

Jag blir så glad när ni kommenterar. Jag älskar uppmärksamheten och suger upp den som en tvättsvamp.