Thursday, 19 July 2012

Det där med ungar

Kan det här ha varit en av de bästa dagarna i mitt liv? Förhoppningsvis inte. Med lite tur finns det mycket bättre dagar framöver. Men det är sannerligen en av de bästa dagarna jag haft hittills.

Det är det som händer när man får en unge. Vissa dagar blir liksom gyllene, fast man inte gör något speciellt. Innan jag blev på smällen brukade jag fundera över varför vi skulle ha barn egentligen, för trots att jag var helt säker på att graviditeten skulle vara otrolig visste jag ju att jag skulle sitta där med ett skrikande knyte efteråt och jag skulle bara gråta och gråta. Jag skulle bli Svensson. Jag skulle tappa bort mig själv, jag skulle glömma min man, jag skulle aldrig mer vara snygg och jag skulle aldrig ha tid eller ork att ha några intressen som inte inkluderade bajs eller sagor.
Det blev tvärtom. Fast okej, man blir ju hormonigare än tidigare och gråter flera gånger om dagen, men man vet ju att man inte är ledsen (framsteg!).

Fast jag förstår fortfarande inte folk som har fler än en unge, eftersom dom ju vet hur jobbigt det är och vilket vansinne det är att vara gravid. Sanningen att säga förstår jag inte varför folk inte bara strejkar tills dom kommer på något bättre. Året är 2012 och vi måste fortfarande bära våra graviditeter manuellt. Det är ju inte klokt.

1 comment:

Jag blir så glad när ni kommenterar. Jag älskar uppmärksamheten och suger upp den som en tvättsvamp.