Monday, 30 July 2012

Fittiga saker kvinnor gör

Så nu har ytterligare en kvinna kommit ut och erkänt att hon ljugit när hon anklagat en pojke för våldtäkt, i det här fallet efter att pojken suttit fem år i fängelse (han var 16 år när han arresterades). Okej, jag får det att låta som att det händer hela tiden och det gör det givetvis inte, men t.om i Sverige händer det allt ibland.
Samtidigt ramlade jag över Daily Mail's skribent Liz Jones' avslöjande att hon stulit sperma av sina pojkvänner för att bli gravid. Jones är ju verkligen en vidrig människa, men att hon skulle vara så motbjudande hade jag inte kunnat tänka mig. Lite kort går historien ut på att Jones träffade sitt ex och de blev ihop, men han ville inte ha sex med henne förrän de flyttade ihop. Hon ville egentligen inte ha honom, men lät honom flytta in iallafall för att kunna bli med barn. Samtidigt ljög hon för killen och förklarade att hon absolut inte ville ha barn och att hon satsade på karriären och därför tog p-piller vilket inte stämde. Tydligen litade killen inte på detta vilket Jones surar över än till denna dag - man kan inte ha ett förhållande utan tillit! - utan krävde att ha kondom vid varje samlag, vilket resulterade i att Jones efter akten smög in i badrummet och skrapade ut sperman för att, ja, befrukta sig manuellt istället. Hon såg det hela som en helt okej plan, då han ju bodde i hennes hus och hon gett honom massa färdigmat från Marks & Spencer's. Dessutom låg ju sperman bara där, så det var inte som att han inte visste riskerna.
http://www.socialshopping.com/images/couponimages/org_1_Food-M-S.jpg
Mmmmm! Värt föräldraskapet.
 Tyvärr fungerade inte planen, och paret gjorde slut (en av anledningarna till att Jones suktade efter en graviditet var så att killen skulle tvingas stanna), men tydligen hade den moraliskt efterblivne Liz Jones inte lärt sig sin läxa. Hon gjorde exakt samma sak mot sin nästa kille, som dessutom gifte sig med henne, antagligen i tron att hon inte skulle ljuga om sina framtidsplaner och skrapa ut kondomen för att befrukta sig i hemlighet efter samlaget var genomfört.
Liz Jones försvarar sig med att hon var feminist och därför avskydde mammighet, och att de flesta kvinnor i hennes ålder skulle gjort samma sak. Ett bättre försvar hade varit att hon är mentalt sjuk, men ärlighet och the Daily Mail har aldrig gått hand i hand.

Vad kan vi då göra för dessa herrar? Vad kan vi göra när kvinnor ropar våldtäkt eller ljuger sig till en graviditet? Lagligen vill jag gärna se att de straffas, men det verkar svårt och dessutom är jag rädd för att sådana lagar skulle leda åt slätt fel håll. Men det äcklar mig att se hur sådana kvinnor får förstöra liv och förnedra andra människor på ett sätt som luktar våldtäkt utan att man kan säga annat än att det är moraliskt fel.

Vad tycker ni?

9 comments:

 1. Vet inte riktigt vad man mer kan göra för dessa herrar än det som redan görs: Det är olagligt att falskanmäla och falskanmälningar, om de bevisas falska, ska straffas. Dock måste det vara jävligt svårt att lyckas få en oskyldig person dömd för våldtäkt då det redan är extremt ovanligt att personer skyldiga till våldtäkt döms. Hade killen dömts om han var vit?

  Har egentligen inget bättre svar på vad man ska göra åt kvinnor som "snor säd". De är uppenbarligen inte psykiskt stabila. Galningar finns överallt och alla möjliga sjuka saker.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, sädesstöld är väl egentligen det jag funderade mer på då det ju som du säger finns lagar mot falska anmälningar. I det amerikanska fallet kan man också anta att mened spelar in.

   Jag känner att jag gärna skulle vilja se en lag mot att ljuga om huruvida man är skyddad eller ej, men det är väl egentligen omöjligt antar jag. Jag ser det som sagt på ungefär samma nivå som en våldtäkt, minus själva akten.

   Vad roligt det hade varit att ha en fight mellan Samantha Brick och Liz Fox, förresten. Eftersom de bägge är hotade av andra kvinnor, ser sig själva som ultimat attraktiva och sin egen livsstil som den enda möjliga för en kvinna med självrespekt, kan man bara anta att de inte tycker om varandra. En ordentlig match med massa trash talk hade verkligen smakat!

   Delete
 2. Tyckte för övrigt Fanny uttryckte sig bra om icke-problem som detta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag tycker inte att det är ett icke-problem. Det är väl inget samhällsproblem som andra stora problem vi har, men jag tycker inte att det är värt att vifta bort när det faktiskt händer, eller ATT det faktiskt händer ibland.

   Det verkar liksom som att man måste välja sida. Antingen är man för kvinnor eller mot kvinnor, och är man för kvinnor kan man inte prata om moraliskt vidriga saker som faktiskt händer lite nu och då, och där män är offer. Eller så kan man vifta bort hur vidrigt det är med tanken att äsch, kvinnor har det värre så varför skall man tala om det här, det finns ett så mycket större problem där kvinnor som vanligt är offren.

   Det är som när folk ibland ryter ifrån och kräver att man skall sluta ha rubriker om anfallsvåldtäkter, för våldtäkter i hemmet är så många gånger vanligare. Att man tar upp ett problem betyder inte att man förminskar det andra. Eller folk som ryter ifrån om djuraktivister när det finns så mycket att kämpa för kvar för människors rättigheter. Jag tycker inte att man skall behöva välja. Och händer det tycker jag att det är ett problem, ett problem värt att fokusera på mer än anmälningar för stöld eller vad det nu kan vara.

   Delete
  2. spot on MondoCane, spot on! håller med dig helt och hållet i den här frågan. underbart att se sitt eget vett rinna ur någon annans fingrar.

   Delete
  3. Tack! Det var trevligt att höra att jag inte var ensam.

   Delete
 3. Ja, självklart kan man skriva om problemet med kvinnor snor säd och ljuger om våldtäkt precis som man kan skriva om problemet med barn som försöker mörda sina föräldrar och kalla det "fittiga saker barn gör".

  Min poäng var inte att man inte KAN eller FÅR skriva om dessa fall. Men jag personligen tycker att du i inlägget får det att låta som ett samhällsproblem, något som händer systematiskt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jo, jag såg också det, så jag skrev ett nytt inlägg. Anledningen till att jag skrev detta ifrån början var som sagt för att jag snubblat över artiklarna och var förbannad på dessa enstaka fallen och alla andra enstaka fall som händer, inte för att jag insett vilket enormt samhällsproblem som låg bakom.

   Skillnaden mellan dina scenarion är väl att alla kan försöka mörda sina föräldrar, men att det är ovanligt att män anklagar andra för våldtäkt eller snor säd av andra män.

   Delete
 4. jag längtar efter en värld där män har samma makt över sin fertilitet som kvinnor har. den kommer att komma, jag längtar som fan.

  ReplyDelete

Jag blir så glad när ni kommenterar. Jag älskar uppmärksamheten och suger upp den som en tvättsvamp.