Friday, 6 July 2012

Första inlägget om sonen

Jag har en son som är nio månader. Han lärde sig krypa för ett par dar sen, så nu tjuter han gnälligt av ilska när han inte får krypa. När han inte skriker för att han inte får krypa är det för att han är buren, och ingen annan får bära utom jag. Då säger han bestämt ifrån genom att sparka och skrika hysteriskt, så man förstår att han säger nej. Det är väldigt frustrerande och varje kväll letar jag efter det första gråa håret.

Idag lade jag ner honom i en myrstack av misstag och gick därifrån. Det var bara svartmyror, han kom upp helt svart men han var glad ändå, men det kan också vara så att mitt undermedvetna säger ifrån att det är dags för den omtalade egentiden. Därför blir det inte så mycket tid att tänka ut bra saker att blogga om, och nu när jag haft ett par dagar med hundratals besökare svider det i tarmen när man återgått till det gamla vanliga med tre besökare om dan. Jag funderade på att göra en tävling eller fjäska lite för en mer populär bloggare så att dom skulle nämna mig så jag kunde få mitt bloggheroin. Men jag har inget att tävla ut (utom sonen) och jag kan inte fjäska.

Ikväll när sonen sover skall jag försöka kolla på en dokumentär om hur hemsk världen är för att få lite inspiration, men det är så mycket enklare att bara titta på 30 Rock och dricka lite öl i badet. Vi får se.

3 comments:

 1. Du kan få tävla ut ett av mina barnklädesplagg om du vill. Om du kommer på någon originell tävlingsidé som inte är körd 10tusen gånger förut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tackar vänligast, men det tror jag inte alls jag kan prestera. Vi skall se vad vi kan ordna.....

   Delete
 2. Du kan ju hitta på en frågesport om mystiska filmer som ingen någonsin har hört talas om. Då orkar inte proffstävlarna delta för de tävlar bara när det bara krävs en hjärncell och ett Facebook-gillatryck för att vara med. Så då blir det bara folk med riktig dedication som är med. Eller så tävlar ingen alls, då blir det billigt för mig!

  ReplyDelete

Jag blir så glad när ni kommenterar. Jag älskar uppmärksamheten och suger upp den som en tvättsvamp.