Sunday, 22 July 2012

Jag har ett tips.

http://www.stepfordwife.com/images/stepfordwives.org_stepfordwife.com.jpg
"Tack, älskling! Din uppoffring stärker min kärlek."
För alla er damer som har en man hemma och vill hålla er väl med honom har jag ett tips. Min man förklarade nämligen häromdagen att det faktiskt finns en sak han vill att jag skall ändra på vad gäller mig. Härligt! Jag har frågat i åratal, och äntligen klämde han fram med något som var fel.

Det är så att när jag tar papper inne på toaletten snärtar jag av pappret så det inte hänger något under kanten. När min man springer in för att urinera måste han därför lyfta på locket till toaletthållaren och dra fram fliken på pappret innan han fortsätter i processen. Jag ser därför numera alltid till att fliken på toalettpappret hänger ner när jag lämnar badrummet, och är därför perfekt.

6 comments:

 1. Åh, jag som trodde att du skulle tipsa om det där med att trycka en rund, sval sten mot mannens anus vid klimax. Men att dra fram toalettpappret kanske också fungerar, lite för avancerat för Cosmo bara.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nu förstörde du ju överraskningen för mitt inlägg till imorgon.

   Hur går det med Vengeance of the Zombies, förresten? Imorgon är det måndag, dags för en ny film.

   Delete
  2. Tittar på den as we speak, så bring it on.

   Delete
  3. Ååååhhh, visst är den bra! Paul Naschy alltså, vilken man.

   Delete
 2. Ja, den var riktigt bra!

  Att du inte hör av dig till UnderbaraClara och erbjuder dig att gästspela i hennes blogg med Lisas exploitationskola. Det vore något det!

  ReplyDelete

Jag blir så glad när ni kommenterar. Jag älskar uppmärksamheten och suger upp den som en tvättsvamp.