Sunday, 15 July 2012

Lite dåligt med inlägg

Det kommer att bli lite dåligt med inlägg då jag oväntat blivit barnvakt åt en fyraåring och mina energinivåer ligger i gränslandet till döden. Jag orkar inte ens avsluta den här meningen men biter ihop. Allt för er. Allt för er.

Veckans film blir en annan klassiker: Vengeance of the Zombies av och med den legendariske Paul Naschy, mest känd för sina varulvsfilmer om den polske varulven Waldemar Daninsky (i spanien kallad "El Hombre Lobo"). Eftersom Naschy skrev och spelade huvudrollen i de flesta filmerna själv är han i princip alltid en oemotståndlig hunk, damernas riddersman och herrarnas idol, som hamnar i knipa pga avundsjuka av andra mindre manliga män eller för att han råkar ligga med massa läckra damer.
Filmerna utspelades ofta i England eller Polen eftersom hemskheter inte kunde utspelas i Spanien under Francos styre. Spanien kunde inte ha zombies eftersom Spanien var himmelen på jorden.


Naschy spelar i den här filmen flera roller, bl.a. i en totalt oförglömlig scen djävulen själv. Musiken verkar vara stulen och är därför lite konstig, ofta lättsinnigt hippieglad och 60-talspoppig när scenen är innehåller mord och hemska monster.
Många av scenerna finns också i alternativa versioner med Franco-godkänd moral, t.ex. att zombie-damerna har tjocka lakan på sig istället för genomskinliga dräkter som visar zombie-trosorna.Värt att nämnas är också att Antonio Pica är med och spelar exakt samma roll han alltid spelade i Naschys filmer, alltså som glasögonprydd skeptiker.

Det är nu tre år sedan Naschy gick bort, och hålet i hjärtat läker aldrig, men han lever kvar i min lägenhet. Och nu snart hos Åsiktsregistret.


Efter många efterfrågningar kommer också en bild av min mans hår.
Näsan antyder en generös penis.

4 comments:

 1. När man äntligen kan sluta undra hur din mans hår ser ut så väcker du en ny frågeställning! Nu undrar man ju över storleken på din mans penis istället! I suppose a picture of that is out of the question?!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag tillbringade precis en halvtimma med att försöka klistra på min mans huvud på Long Dong Silvers kropp för ett förvånansvärt sanningsenligt porträtt utan att behöva besvära honom ytterligare. Du får ge det en bing (google är inte vänlig mot Long Dong, äntligen något Bing gör bättre!) och försöka föreställa dig själv.

   Delete
  2. Varför skrev jag det här? Vad dåligt jag mår nu, nu har jag skickat 1/3 av mina läsare till en bild av en mans penis. Jag framstår som vidrig. Förlåt.

   Delete

Jag blir så glad när ni kommenterar. Jag älskar uppmärksamheten och suger upp den som en tvättsvamp.