Tuesday, 3 July 2012

Min man har en åsikt

http://image.musicimport.biz/sdimages/upc01/875707003223.jpg
En av dom bästa filmerna jag sett
på flera år
Min man tycker att det är jättebra att jag har börjat blogga. Nu kan ha sitta och kolla på sina filippinska actionfilmer och dokumentärer om hur vidrigt allt är. Jag blir bara arg när jag ser dom, och det finns iallafall inget jag kan göra så jag föredrar att fegt ignorera världen, jag skriker och hojtar mot TV:n och kastar saker ibland. Det gör jag när det är reklam också, men inte så mycket numer efter att vi flyttat till Sverige.

Så jo, han gillar bloggandet.

Han gillar det så mycket att han vill att jag skall starta en till blogg. En blogg där jag skriver om mina filmer och kanske lite musik eller böcker. Och här kan jag skriva långa inlägg om abort och prostitution och andra svåra ämnen, så slipper folk tvångsmatas med film dom inte har något som helst intresse av.

Men det låter jag bli.

Jag har knappt något att säga med svåra och lätta ämnen tillsammans. Hade det blivit två bloggar hade jag uppdaterat någon gång om året.

Jag skriver för att jag inte kan skriva på svenska längre. Om sådant jag tycker är viktigt. Abort, och sådant jag njuter av. Och har åsikter om. Dessutom älskar alla att känna sig unika och ha saker dom gillar som gör att dom är lite intressantare än normala människor, och alla vill poängtera detta hela tiden.

3 comments:

 1. Kan du inte berätta mer om dig själv på en själv-viktig sida som kallas "about"? Typ vilket land du bott i innan du flyttade hem till sverige och var din konstiga filmsmak kommer ifrån i alla fall?
  Jag trodde att min bror var den mest insnöade filmnörden i världen men du slår honom med hästlängder för han håller sig till "modern tid" (senaste 20 åren och mest action)!

  ReplyDelete
 2. Aborter är för övrigt ganska ointressanta. För att man ska orka bry sig ska man antingen ha varit med om en och upplevt det som traumatiskt eller inte ha varit med om det och ha någon sorts (ofta frireligiös) önskan att påtvinga folk en dramatik som de antingen inte vill ha eller inte förstår sig på.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag bodde på Irland i åtta år innan jag flyttade hem till Sverige, så det kanske har färgat min åsikt om abort. Sedan diskuterade jag också mycket online och ser inte Sverige, utan Amerika som basen för abortdiskussionen, och där är det ju (som vanligt) bjällror och dramatik. Här i Sverige är det ju en relativt död fråga, det har du ju verkligen rätt i.

   Delete

Jag blir så glad när ni kommenterar. Jag älskar uppmärksamheten och suger upp den som en tvättsvamp.