Friday, 13 July 2012

Niotillfem-Sandra

Har nu läst en hel sida med Niotillfem-Sandra efter att ha kommit på att alla andra har läst henne och har en åsikt om henne, och givetvis måste jag ha en åsikt om alla andra har en åsikt.

Min åsikt är att hon inte är rolig att läsa.
Min åsikt är att hon är direkt trist. Det kan vara så att jag haft otur i de texter jag läst, men det har varit som att läsa en flickas version av Schulmans chorizoblogg. Alla andra gillar henne tydligen och jag sitter ensam och tjurar som vanligt. Det är precis som när Breaking Bad kom ut.

 Vi har alla haft så brustna hjärtan att vi inte kunnat andas flera sekunder i taget, flera dagar i taget. Sedan hoppas vi att den andra personen dött, sedan funderar vi ut dåliga metaforer för dumpningen, sedan träffas man oftast lite och påminner varandra om varför man gjorde slut (efter att jag dumpat min andra allvarliga pojkvän flyttade jag ut ett halvår och sedan flyttade jag tillbaka en vecka och bodde hos honom i smyg)... Om det värsta hon varit med om är en riktigt jobbig dumpning är det illa. Då har hon inte levt livet.

* Det kan vara lite så att mina fördomar mot glada, förmodat rika, lyckliga, attraktiva människor som minsanna aldrig kämpat för någonting i livet, gör att jag läser inläggen genom en slöja av ovilja. Sandra, om du läser detta, jag hoppas inte att du blir ledsen.

1 comment:

  1. Tycker hon skriver väldigt bra för det mesta och fotar extremt fint, men hon är väl inte "haha-rolig" på det sättet. Det jag älskar med den bloggen är att hon aldrig skrivit ett endaste ont ord om NÅGON och ändå lyckas folk bli provocerade av henne. Folk provoceras av att hon inte svär, av att hon aldrig är vulgär eller kaxig, att hon har bra med pengar, kommer ifrån en fin familj, bara har snygga och trendiga vänner, att hon är sockersöt och har en flickig stil trots sina 27 år, att hon aldrig skriver om mensvärk och diarré men om "förträffliga nätter och kyssar" osv osv. På det sättet är hon så jäkla punk att det blir omöjligt för mig att inte älska henne!

    ReplyDelete

Jag blir så glad när ni kommenterar. Jag älskar uppmärksamheten och suger upp den som en tvättsvamp.