Thursday, 12 July 2012

Och störst av allt är kärleken

Är det underligt att man blir misantrop när man läser kommentarerna hos vår gamle kamrat Lady Dahmer?
Håll i åtanke att detta är en blogg där kommentarfältet dagligen klandrar Disney för sina orealistiska könsstereotypa handlingar.


"Kärleken övervinner allt! Har man bara kärleken är allt vackert!" suckar den ena kommentarorn efter den andra och stirrar ut genom fönstret och tänker sig långt, långt bort, till en öde ö, tillsammans med Old Spice-mannen. Old Spice mannen säger att han älskar celluliter och lite gula tånaglar och att kommentatorn är hans drömkvinna. Stark, vacker, unik, rolig, inte en sån där steril hollywoodbrud, och kommentatorn svarar någonting jätteroligt från en annan film eller gör en skitsexig atletisk dans (NSFW) utan att behöva träna eller så kan hon sjunga jättebra helt impromptu... och sedan skriver hon något argt hos Lady Dahmer som har mage att påstå att det bara är strunt. Det är inte strunt! Det är kärleken, och som man grät av hopplöshet när Nick Cage (SPOILER ALERT) dog i slutet på Änglarnas Stad, och som man grät av glädje på slutet av Sömnlös i Seattle! Härliga kärleken..... Mmmm.... Disney däremot - buuuu, politiskt inkorrekt och ger barnen orealistiska förväntningar i livet!

När man tänker efter kanske det vore bättre om apokalypsen vore närstundande iallafall.

1 comment:

  1. Så sjukt roligt att flera av kommentarerna på LDs blogg räknar upp vilka av Meg Ryans filmer de gillar och/eller inte gillar. För att addera värde till diskussionen antar jag!

    ReplyDelete

Jag blir så glad när ni kommenterar. Jag älskar uppmärksamheten och suger upp den som en tvättsvamp.