Wednesday, 22 August 2012

Ännu en dag försvunnen

Mannen tog med sig sin syrra och lillkillen och drog till Stockholm över dagen, och vad har jag gjort? Först tvättade jag i fyra timmar, sedan kollade jag på Jeremy Kyle och nu sitter jag och gör ingenting. Facebook. Uppdaterar mejlen för att se om det kommer in nya kommentarer. Facebook. Uppdaterar mejlen. Facebook. Uppdaterar mejlen. Åh, en rolig text om reaktioner på congressman Todd Akins påstående att kvinnor inte blir gravida efter riktiga våldtäkter eftersom kvinnans kropp stänger ner sig. Blir depremerad. Facebook.

Någon som har några tips? Förra gången jag kollade på film utan mannen lackade han ihop totalt eftersom han sett fram emot att kolla på alla intressanta filmer i hela världen med mig, så det är ute. Då hade jag kollat på Kekko Kamen, en konstig japansk film baserad på en tecknad serie om en superhjälte som döljer sig baken sin nakenhet och har en vagina som sprutar blixtar och dunder. Alltså ingen superintressant högklassfilm som måste upplevas, direkt. (Nsfw)


Så nu sitter jag och funderar på vad man kan göra. Klockan är bara 18,16, för tidigt att öppna en vinare och lägga sig och försöka tycka om att bada?


No comments:

Post a Comment

Jag blir så glad när ni kommenterar. Jag älskar uppmärksamheten och suger upp den som en tvättsvamp.