Thursday, 16 August 2012

Assange

Just det, och Assange har fått asyl till equador. Jag säger, skicka över det svinet. Man kan vara grundare till Wikileaks och våldtäktsman samtidigt, och det ena ursäktar inte det andra. Det är väl bra att de inte bryter sig in och drar med honom till flygplatsen mot equadors vilja men då kan han väl få sitta därinne resten av livet då. Ge honom en matbudget som överstiger all kontroll så blir det precis som att han satt i ett riktigt fängelse, om man får tro the Daily Mail.

Inte så att han inte kan vara oskyldig, det orkar jag inte sätta mig in i. Men hela den här tanken att han är en stackars oskyldig frihetskämpe som aldrig skulle kunna våldta en svenska för att han gjort en sida folk gillar och läckt massa dokument som gjort staterna upprörda, det är helt absurdt. Äsch, han har gjort Wikileaks, inte skulle väl han hålla på och våldta.... och även om han gjorde det, kan vi inte bjussa på det? En enda gång liksom. Han har ju gjort något skitbra, lite sexuellt utnyttjande kan vi väl bjuda på, han är skittrevlig och har ju jättemycket bra saker för sig. Verkar det bekant? 

Fast nu verkar det kanske som att majoriteten kanske har vänt sig emot Assange. Eller så var den alltid mot Assange, och de bara var så att jag stod nära människor när de frustade om den stackars oskyldige hjälten. I vilket fall är hans liv mer eller mindre totalt förstört vid det här laget. Det går inte att återhämta sig från det här, det kommer alltid att tas upp och Assanges tid som martyr för rättigheter och frihet är antagligen förbi, han har blivit amerikas David Icke med en bitter eftersmak av hyckleri. Hoppas jag iallafall. 

No comments:

Post a Comment

Jag blir så glad när ni kommenterar. Jag älskar uppmärksamheten och suger upp den som en tvättsvamp.