Tuesday, 28 August 2012

Hormonerna

Idag har jag lidit följande humörsvängar:

Morgon: Sur och bedrövlig ungefär 20 minuter, sedan strålande glad. Läser om en seriegala där Robert Crumb var med och spelade med sitt band. Gråter lite över hur fint det låter.
Förmiddag: Fortfarande strålande glad. Känner mig pysslig. Pysslar lite med sonen. Tröttnar, låter sonen titta på lite youtube medan jag dricker kaffe. Känner mig skyldig, men orkar inte ta tag i saken.
Mitt på dagen: Jävligt trött, men tillfreds och lycklig. Hösten är äntligen kommen, jag känner mig harmonisk och mysig. Kramas mycket med alla omkring mig. Vill bo ute på landet och vara bondmora istället.
Eftermiddag: Somnar. Vaknar sur och sexuellt frustrerad.
Tidig kväll: Jätteglad, får inte utlopp för all min välvilja och glädje. Skriver överdrivet glada kommentarer på främmande folks bloggar. Oroar mig för att mina gamla favoritbloggar tycker att jag är skitjobbig för att jag kommenterar för ofta. Gråter.
Middagstid: Bestämmer mig för att röja ut alla köksskåp. Skriker på min man att han skall ta ut sonen på promenad för en jävla gångs skull, kallar honom kanske nazist.
Kväll: Köket och vardagsrummet är städat, sonen har nu ett lekskåp i köket fullt med leksaker och gosedjur, jag lyssnar på Hej Domstol. Gråter lite över att jag är känslomässig hämmad och inte kan göra andras liv bättre. Ringer maken och säger åt honom att komma hem eftersom sonen skall lägga sig.
Sen kväll: Får lust att kolla på Breaking Bad, en serie jag mår illa av att se. Äter min soppa med vinäger. Tittar på Breaking Bad och tycker om den. Tänker på en sorglig scen i en annan TV-serie. Gråter. Myser. Gråter.

No comments:

Post a Comment

Jag blir så glad när ni kommenterar. Jag älskar uppmärksamheten och suger upp den som en tvättsvamp.