Thursday, 2 August 2012

Kanske spam, men trevligt ändåNär jag klickar in på min statistik för att kolla vem det är som besöker mig ser jag att bloglovin' kommer upp som en stor källa. Jag vet ingenting om bloglovin', så ibland klickar jag in mig för att se vad som händer. Väljer man Sverige blir det en jättelång lista med massvis med blogginlägg; större delen handlar om mode eller "livsstil" (jag fattar inte), ett par inlägg blir om bakning och matlagning, och en eller två handlar om träning. Och så Lady Dahmer förstås, som blir som en kalldusch av förbannelser och ilskna grimaser mitt bland alla ljuva blondiner, späda brunetter, grillad potatis och närbild på kanelbulle.

http://darjeelingtack.files.wordpress.com/2011/10/andoni-n-arantxa-ermannoscervino-panty.jpg?w=529
Vilket rött läppstilft!
 Jag vill inte göra detta till ett till inlägg om hur underliga jag tycker folk är i sin enformlighet (alla kan väl inte gilla samma sak, eller? Alla kan väl inte gilla smink och shopping och dagens outfit och tester av hårvårdsprodukter och närbilder av mat med lite gul kameralins, eller?) eller hur underliga jag tycker folk är i sin hunger efter förträfflighet (får folk inte nog på facebook?). Snarare skall detta bli en hyllning till de som vandrar längs den smala vägen. Tänk, vilket jobb att leva ett helt normalt liv och dessutom hålla på och vara sådär fräscha och förträffliga hela tiden, och sedan dessutom hålla på och ta massa bilder och skriva om hela rasket.

När min unge föddes hade jag som jag skrivit om tidigare lidit av insomnia i flera månader redan. Det var verkligen horribelt, men det var ingenting så jobbigt som jag trodde att det skulle bli. Jag trodde att det skulle vara helvetet på jorden att ha en unge, att jag bara skulle sitta och vagga och gråta hela dagarna resten av livet, och så är det ju inte. Det är riktigt trevligt, oftast. Tyvärr blev det något fel på min sömntarm efter förlossningen, och jag sover bara sporadiskt och ligger oftast vaken till 3-4 på morgonen varje natt och jag är följdaktligen mycket sömnig om dagarna. Nu skall jag få tabletter för att kunna sova bättre (hoppas jag, annars får det bli resor till Stockholm och handla nedåttjack varje vecka á la Christina Lindberg i "Thriller"). Kommer jag få energi nog att investera i en fantastisk kamera och ta bilder av mig själv i olika outfits? Kommer jag att ha energi nog att sminka mig, testa olika sorters smink eller olika typer av sminkningar, ta bilder av sminket och blogga om de olika bilderna? Bara fantasin sätter gränser.

Folk är banne mig fantastiska. Kolla bara på Blondinbella - vilket jävlaranamma hon verkar ha. Intressant, intelligent, energi som en jävla seriefigur. Titta på Kenza - bara ögonbrynen har ju en hel historia att berätta. UnderbaraClara - ja, vart skall man börja egentligen, och hon har ju dessutom en unge att ta hand om.

Det är ju helt jäkla otroligt.

No comments:

Post a Comment

Jag blir så glad när ni kommenterar. Jag älskar uppmärksamheten och suger upp den som en tvättsvamp.