Sunday, 12 August 2012

Lite mer tankar om OS

Och nu är OS äntligen slut och vi slipper allt trams ett par månader tills något annat trams tar vid. Fotboll, antagligen. Det är alltid någon jätteliga eller cup eller championship som man bara måste följa och bry sig om.
http://1.bp.blogspot.com/-mpC1Bfne1WQ/UBGe44f7hmI/AAAAAAAAAqU/mZijbHYU-PU/s1600/Ukrainian+boxers+in+the+Cossack+style+prepared+for+the+London+Olympics+Game.jpg
Oleksandr Usyk - härlig frisyr, härlig skjorta,
härlig person.
I vilket fall har jag funderat lite på OS och hur dom kunde göra allt bättre. Jag vet ju detta eftersom jag boxats flera gånger och därför är lite av en expert. Boxningen var min favoritgren detta året, inte till liten del eftersom boxarna själva så uppenbart till stor del består av underklass som försöker följa 50 Cent's råd. Eller så är boxarna inte alls underklass, men ser bara ut som det eftersom de är taniga och ofta bleka, har uppenbart misshandlade tänder, konstiga frisyrer och ser lite smutsiga ut. Min favoritboxare är Oleksandr Usyk som valt att raka håret till en jättestor lösmustasch. Mustascher och boxning hör ju traditionellt samman. Så varför inte göra kopplingen starkare? Tvinga alla att raka håret till lösmustascher, alternativt odla riktiga mustascher. Nu kanske någon politiskt korrekt feminazist invänder att det ju sätter damerna i en underlig situation, men det får man väl alltid.

 Andra saker som kunde liva upp OS litegrann vore kanske att ha en normal människa som springer efter alla atleter, för att illustrera hur bra de är. Boxning vore en trevlig speciellt sport att börja med detta.
Kanske man även kunde ha typ en senior-version av vissa grenar, t.ex. ålderdoms-simhopp eller gamling-brottning. Även här vore boxning en bra sport att bära fanan.

Nu när jag sitter och funderar kan jag givetvis inte komma på alla fantastiska idéer jag klämt ur mig, inte helt underligt eftersom jag som vanligt varit övertrött när jag kommit på dem. Men som det ser ut nu har OS tilldelats ett C av Amerika, när de kunde ha tilldelats ett A om man visat framfötterna lite mer.

No comments:

Post a Comment

Jag blir så glad när ni kommenterar. Jag älskar uppmärksamheten och suger upp den som en tvättsvamp.