Thursday, 9 August 2012

Mer saker jag gör

Tydligen är det inte så ovanligt att gråta under träningen eller gråta mycket utan sorg i allmänhet. Nu kan det ju givetvis vara så att det visst är ovanligt och att det bara framstår som vanligt eftersom de som inte gör det inte kommenterar eller ens besöker min blogg, men jag väljer att strunta i det. Det får bli en lista med andra saker jag gör som jag inbillar jag mig om att jag är ensam i. Bevisa motsatsen, eller bara känn hur ni lär känna mig bättre som det missfoster jag är bakom min fasad av blankpolerad normalitet.

  1. Jag nyser när jag plockar ögonbrynen.
  2. Även när jag inte ville gifta mig med någon någonsin testade jag alla herrars efternamn för att se hur de skulle låta om vi gift oss. 
  3. Jag kan inte uttrycka känslor för folk eftersom jag är rädd att de skall titta på mig konstigt. Detta efter att en av mina ex-pojkvänner gjorde en grimas och vred sig när jag kramade honom i ett shoppingcenter en gång, och det har liksom fastnat. 
  4. Jag blir arg när folk är new age-iga eftersom jag tycker att alla borde växa upp, för fan. På det stora hela vet jag att det är fel, men på en daglig nivå när folk börjar prata reinkarnation och energier med mig blir jag förbannad.
  5. Jag pendlar mellan att vara så självbelåten att det inte är klokt, och totalt övertygad om att folk tittar på mig och skrattar.
  6. Jag är totalt övertygad om att ifall jag skulle träffa någon med inflytande skulle jag förändra världen. Jag bara väntar. 
  7. När jag åker bil eller tåg funderar jag över vad som skulle hända ifall en laserstråle sköts ut genom fönstret och skar av allt på hälften. Hur det skulle se ut, liksom. 
  8. Samma om jag sitter i ett rum. Jag funderar på hur jag skulle sätta mig om det skulle komma en laserstråle och skära rummet mitt itu, hur det skulle se ut och vad som skulle bli skadat.
Det är väl ungefär det jag kan komma på. 

No comments:

Post a Comment

Jag blir så glad när ni kommenterar. Jag älskar uppmärksamheten och suger upp den som en tvättsvamp.