Thursday, 30 August 2012

Min listiga (!) plan

Victoria blev så glad över min lilla lista jag skrivit att hon skrev en förtjusande kommentar för att tacka. Ropa inte hej riktigt än, Victoria, svarar jag såhär i efterhand. Jag hade en baktanke. Det var nämligen för att mjuka upp dig ordentligt så att du inte känner dig uttråkad och skriver en riktigt besk kommentar, för de tycker jag inte om. Det blir ett quid pro quo, som Hannibal Lecter säger - du får en liten till lista om hur jag tycker, tänker, beter mig och är klädd, så får jag jamsa lite till om andra människors bloggar. Det vet jag ju att du inte gillar.

Massor av bloggare skriver ju om det här med mensen och mensrelaretade produkter. Det kan vara så att alla bloggare jag läser har mens för tillfället och att det därför mensen är på tapeten, så att säga (en mental bild jag gärna dröjer mig kvar i).  Jag har ingen åsikt åt något håll, för mig är det ingen principsak eller laddad grej det där med att man får mens. Det är inte äckligt, inte läskigt, inte häftigt, inte snyggt, inte något alls. Det bara är. Jag tycker inte ens att det är tabu att prata om, eller snarare inte mer tabu än andra kroppsvätskor eller funktioner. Jag tycker t.om. att det är mindre tabu än bajs, och jag har ett barn under året.

En gammal chef berättade för mig att en fransyska som sedan slutade (till allmänt jubel) brukade diskutera sin mens med honom under lunchen. Hon var så konstig att det inte var svårt att tänka sig.

Vad tycker ni andra? Dela med er av menshistorier!PS. Jag var och boxades idag. Vincent Gallo som jag skrivit om tidigare var med och ledde allt, fast han egentligen vikarierat färdigt. Idag var han nyförlovad och inte lika läcker. Han håller plötsligt på att tappa håret baktill, och dessutom lyckades jag tyda tatueringen på överarmen idag - det är en TMNT i silhuett.

2 comments:

  1. Allra helst skulle jag vilja att alla dina in-laws flyttade till Sverige. Det skulle jag tycka vore kul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Att säga sådär är ju lite som att hoppas på en till Josef Frizl.

      Delete

Jag blir så glad när ni kommenterar. Jag älskar uppmärksamheten och suger upp den som en tvättsvamp.