Tuesday, 7 August 2012

OS hittills

En rolig grej med OS är när man hittar länkar till ens eget liv. Döm om min förtjusning när jag märkte att ryssarna av någon anledning valt att använda sig av filmmusiken från Dario Argentos "Suspiria" i den synkroniserade simningen, med nervkittlande resultat!
 För den som inte sett "Suspiria" kan jag verkligen rekommendera. Filmen fick ett ryck i och med "The Black Swan", då de tydligen skall vara förvillande lika (jag har inte sett "The Black Swan"). Handlingen är så som följer:

En vacker och talangfull ung balettstudent anländer från Amerika till en berömd balettakademi i Münich, och stöter i dörren på en annan student som är uppenbart upprörd, och springer iväg i natten. Filmen visar hur den andra dansösen, vad hon nu hette, bestämmer sig för att sova över hos en vän, med blodigt resultat. Blodet fortsätter att flöda, allt blir blod, blod blod blod, och sedan måste den amerikanska dansösen leta reda på vad som pågår, innan hon själv faller offer för blodigheterna! En klassisk Giallo av Giallons mästerregissör.

No comments:

Post a Comment

Jag blir så glad när ni kommenterar. Jag älskar uppmärksamheten och suger upp den som en tvättsvamp.