Saturday, 22 September 2012

Mirakler

Eftersom jag är mammaledig och har varit hemma i drygt ett år blir jag svulten på mänsklig kontakt och försöker hitta lite studiecirklar jag kan gå, helst gratis. Tack vare min mammagrupp har jag fått inbjudan till kursen "En Kurs i Mirakler". Kursen är gratis, men studieboken (från Regnbågsförlaget) kostar 336 kr. Enligt boken är kursen obligatorisk, endast tidpunkten som man ägnar sig åt den är frivillig.
Leva på ljus : en källa till näring för det nya årtusendet
Framsidan lockar till sträckläsning.
 För den som är intresserad har förlaget även givit ut böckerna:
  • Leva på ljus : en källa till näring för det nya årtusendet, om hur man kan leva utan mat.
  • Andernas Hemlighet. Handling: "I ... (boken) "Andernas Hemligeht" [sic] får vi följa hans [författaren Broder Philips] öden och äventyr i Sydamerika och Peru, där han som Broder Philip blir delaktig i de Sju Strålarnas Brödraskap, en undangömd Retreatplats invid Titicacasjön, högt upp i Andernas bergstrakter. Från den "Blå Månens Dal" förmedlas kanaliserade budskap från Mästare och Ärkeänglar som berättar om förestående omvälvningar på vår planet Jorden?"
  • Regnbågskrigaren : en minnesutgåva tillägnad Norman F. Stevens. Norman F. Stevens har jag ingen aning om vem det är. Han skrev en bok som hette Regnbågskrigaren som jag har lite svårt att hitta. Googlar man namnet dyker det upp en annan bok med titeln How To Make Love To a Man, men jag tvivlar att det är den Norman F. Stevens som skrivit den tillsammans med Alexandra Penney. Det är dock inte helt omöjligt, då How To Make Love To a Man publicerades 1981 och Norman F. Stevens inte lämnade sin fysiska kropp förrän år 1993.
Jag vet inte om jag vill gå på kursen i Mirakler. Vi har massvis med dörrknackare som luktar sig till den själsliga svagheten som det är. När jag var 11 beställde jag ett gratis (gratis är gott) exemplar av Mormonernas heliga skrift, och de ringde skitglada mormoner och tjatade på morsan i flera år. Vi har en mormonkyrka tre våningar ner, och några som verkar vara efterlevande spillror ur Korperarörelsen - namnskylten var avslöjande - har precis flyttat ut från första våningen.

Det får nog bli fortsatt isolering. Bättre att dö ensam med förtappad själ än att tillbringa resten av livet frälst.

No comments:

Post a Comment

Jag blir så glad när ni kommenterar. Jag älskar uppmärksamheten och suger upp den som en tvättsvamp.